Nadenite si tigrovo oko in izrazite pogum

Ste od nekdaj vedeli, da ste človek mnogo talentov in v sebi skrivate neverjeten potencial, a ga nekako ne znate oziroma ne zmorete izraziti in dokazati? Marsikaj gre v življenju lahko narobe zgolj zato, ker v odločilnem trenutku niste prepoznani, saj si ne dovolite, da bi se izpostavili. Ni nujno, da vam manjka samozavest – pogosto vam manjka pogum. In tega ne gre jemati za slabo. Pomanjkanje poguma namreč pogosto priča o tem, da je bilo vaše življenje v preteklosti pogosto na preizkušnji, skozi njo pa ste se naučili previdnosti. Nenazadnje so vas gotovo vse življenje učili, da je previdnost mati modrosti.

Bi radi temu naredili konec? Pomaga vam lahko kamen tigrovo oko. Kot lahko sklepamo že iz poimenovanja, gre za kamen, ki vam vlije neverjetno moč.

Kdo naj nosi tigrovo oko?

Tigrovo oko, ki se ponaša z mehko rjavo barvo, ki v pravi svetlobi tudi nekoliko zlato zasije, je rojstni kamen dvojčkov, levov in kozorogov. Predvsem levi, za katere se pogosto trdi, da so “polni samih sebe” ga pogosto uporabljajo za zaščito – res je, da so po naravi samozavestni in pogumni kot kralji živali, a to jim marsikdo zavida, zato njihovi najmočnejši lastnosti pogosto omejujejo razne negativnosti in uroki. Potrebujejo tigrovo oko, da jih odstranijo in ponovno kraljujejo.

Tigrovo oko lahko vsakomur pomaga najti pogum. Ta je pomemben pri vseh izzivih, ki nam jih prinaša življenje, še posebej pa takrat, ko želimo obrniti nov list v svoji knjigi. Tigrovo oko je pomembna pomoč in zaščita pri novih začetkih, za katere vsi vemo, da so pogosto precej težavni – zlasti zaradi nezdrave čustvene navezanosti na preteklost.

Tigrovo oko je odličen spremljevalec za vse, ki bi radi v svojem življenju vzpostavili harmonijo in ravnovesje, ki bi bili radi bolj prepričani vase, našli samospoštovanje in ljubili sami sebe navkljub pomanjkljivostim, predvsem pa tistim, ki jim manjka močne volje. Nobene potrebe namreč ni, da bi živeli v senci drugih, ko pa se lahko izrazijo in zasijejo v vsej svoji lepoti.

Leave a Reply