Naučite se erotične masaže

Vsi vemo, da je masaža po dolgem in  napornem dnevu prijetna, hkrati pa je lahko tudi uvod v kaj lepšega. Erotične masaže so namenjene prav temu – predigri in stopnjevanju vzburjenosti pred spolnim aktom. In  ker je to predigra, ki prija tako moškim kot ženskam, ki so za vrsto in trajanje predigre še posebej občutljive, ne bo odveč, če se erotične masaže naučite tudi sami.

Bistvo tovrstne masaže je tako sproščanje mišic kot njihovo vzburjanje, se bolj pa je pomembno, da vplivamo na tiste točke telesa, ki veljajo za erogene cone. Marsikdo je zmotno prepričan, da gre pri erotični masaži zgolj za masažo na področju spolovila – če se želite naučiti erotične masaže, se boste morali zato najprej dobro poučiti o tem, kateri deli telesa veljajo za tiste, ki so najbolj občutljivi za prebujanje spolne sle in poželenja.

Marsikdo na primer ne ve, kako občutljiv je lahko vrat, kako poseben je vsak dotik notranje strani stegen, kako lahko tudi moške vzburja igra z njihovimi prsnimi bradavicami, in kako lahko že nekaj poljubov na hrbet ženske razvname do tolikšne mere, da jim ni možno več ubežati … Poleg tega je seveda treba poznati tudi nekaj specifičnih erogenih con, ki so odvisne od posameznika – tako nekatere vzburja masaža stopal, druge ne.
Tako kot pri vsaki drugi masaži si tudi pri erotični pomagamo s proizvodi, ki skrbijo za čutno razvajanje tudi drugače, ne le z dotikom. Za ustvarjanje seksi vzdušja je potrebno izbrati prave vonjave oziroma masažna olja z eteričnimi olji, ki prebudijo in izostrijo čute, ne pa pomirjajo. Poleg olj se lahko odločimo tudi za razne voske oziroma posežemo po naravnih svečah, katerih mehak vosek je hkrati namenjen masaži.
In kaj je najbolj pomembno pri masaži, ki naj bi vodila v spolnost? Predvsem to, da ste sproščeni, iznajdljivi, ter se prilagajate odzivom partnerjevega telesa. Izberita si primerno in udobno mesto, kjer vaju ne bo nihče motil. Če bo masažo nudila ženska, bo zagotovo dobrodošlo tudi, če se obleče v seksi perilo. In seveda ne pozabite, da prava erotična masaža nudi zadovoljstvo obema – tistemu, ki jo izvaja, in tistemu, ki je njen prejemnik.

 

Leave a Reply