Selfie stick

Se spomnite, kakšne so bile fotografije nekoč in s tem tudi fotoaparati? Da bi se sam slikal, si moral biti resnično spreten, da ti ni manjkal del glave ali katerega drugega telesa. Potem, pa se pojavi pametni telefon in tako rekoč lahko selfie delamo zelo enostavno. Še bolj enostavno pa je, če si bomo omislili selfie stick palico.

Družbena omrežja in pametni telefoni so povzročili manijo fotografiranja. Če smo recimo uporabnik katerega od družbenih omrežij bomo na tem najdli kar veliko različnih fotografij in prav med njimi je tudi veliko slefijev, kar pomeni, da slikamo sami sebe. Tako nam sedaj več ni potrebno nobenega utrujati in prositi, če nas fotografira, saj s pametnim telefonom storimo to zelo enostavno in hitro. Sploh če pa imamo še za to ustrezno palico, v katero vstavimo telefon je zadeva še enostavnejša.

Glede na to, da ima vse svoje prednosti, tudi družbena omrežja in seveda tudi pametni telefoni, kakšna je prednost selfiev pa niti ni pomembno. Pomebno je, da lahko sedaj kar s telefonom pričaramo odlične fotografije, jih delimo s prijatelji ali pa jih ohranimo za osebni arhiv. Zna biti zelo zabavno in zanimivo tudi, ko potujemo in želimo ujeti vse trenutke v fotografijo. Zakaj ne, če nam je pa omogočeno. In zato, da nam bo to še lažje, lahko enostavno uporabimo čarobno palico za telefon in ustvarjamo vrhunske fotografije. Ter tako ni potrebe, da bi ustavljali mimoidoče in bi prosili za fotografiranje. Mogoče smo pa toliko sramežljivi, da bi raje ostali brez fotografij kot pa, da bi nekoga prosili zanje. Nič več.

Selfie stick je besedna zveza v angleščini, katera pove ogromno, pravzaprav vse, saj nam na hitro postane jasno, da gre za palico, ki nam omogoča samostojno fotografiranje. Brez napora in slabe volje, enpstavno se namestimo po želji, si še popravimo vse kar je motečega na fotografiji in pritisnemo na »sprožilca«. Za odlične fotografije zelo ugodna (cenovno in funkcionalno) palica.

Leave a Reply